\\ Over ons

Dick van Campenhout groep bijna 45 jaar hét montage- en constructiebedrijf van Rotterdam en omstreken

De combinatie van montage- en constructiewerkzaamheden en de hierop aanvullende diensten, zorgt ervoor dat wij een breed totaalconcept kunnen bieden.

Met een ijzersterk team van geschoolde specialisten adviseren, ontwerpen, produceren én monteren wij ook uw maatwerkoplossing. Uw ideeën en ambities maken wij van staal.

Homepage img 1
\\ Afdelingen

Al onze kennis en ervaring als constructiebedrijf verdeeld over 5 afdelingen.

Zoekt u een bedrijf dat gespecialiseerd is in montage en constructies, onderhoud en facilitaire diensten, poedercoating, transport en/of lichtoplossingen? Dan kunt u bij de Dick van Campenhout groep terecht! Wij hebben ons gespecialiseerd in maar liefst 5 afdelingen en kunnen u bij uiteenlopende opdrachten van dienst zijn. Benieuwd naar wat wij u te bieden hebben? Bekijk hieronder onze verschillende afdelingen.

Dick van Campenhout is gespecialiseerd in het ontwerpen, maken, leveren, monteren en repareren van allerlei constructies en producten waar metalen voor worden gebruikt.

Lees meer

Montage en Constructie

Montage en Constructie

Wij (ver)bouwen, renoveren of voeren het onderhoud uit aan uw pand of bedrijfsruimte. Op het gebied van onderhoud en facilitair beheer verzorgen wij de meest uiteenlopende facilitaire diensten.

Lees meer

Onderhoud en Facilitaire diensten

Onderhoud en Facilitaire diensten

Alle (on)verzinkte staalsoorten voorzien wij met een poedercoating van een ondoordringbare laag. Dit zorgt voor bescherming en een langere levensduur van het object én het ziet er mooi uit!

Lees meer

Poedercoating

Poedercoating

Met moderne, specialistische transport- en hulpmiddelen kunnen wij uw zware en kostbare lasten verplaatsen. Van een enkele machine tot het verhuizen van een complete fabriekslijn.

Lees meer

Transport

Transport

Kantoorverlichting, verlichting in fabriekshallen, straat-, portiek- en noodverlichting. Onze experts helpen u met ieder vraagstuk over verlichting, of maken bespaaroverzichten en lichtberekeningen.

Lees meer

Lichtoplossingen

Lichtoplossingen
\\ Projecten

De mooiste constructieprojecten waar we trots op zijn.

De afgelopen jaren hebben we verschillende bijzondere projecten in en rondom Rotterdam mogen realiseren. Van complexe staalconstructies tot het poedercoaten en transporteren van verschillende kunstwerken. Bekijk hieronder de een selectie van onze mooiste projecten.