Transport

Deze gespecialiseerde afdeling voert voor zowel de eigen afdelingen binnen Dick van Campenhout groep, als ook externe relaties (intern) transport uit. De medewerkers beschikken over een jarenlange ervaring in deze branche en zijn vanzelfsprekend in het bezit van de nodige certificaten zoals VCA en het deskundigheidsbewijs machinist mobiele kraan, autolaadkraan en verreiker met hijsfunctie. Hierbij maken ze gebruik van moderne hulpmiddelen waarmee zelfs de moeilijkste klussen op een veilige en verantwoorde manier uitgevoerd kunnen worden.

Verhuizingen

Wij kunnen u tevens van dienst zijn op het gebied van industriële verhuizingen, project verhuizingen, montage en demontage van technische installaties.

Uw project wordt bij ons met de grootste zorg uitgevoerd. Indien noodzakelijk, werken wij samen met de andere afdelingen binnen de Van Campenhout groep of met gespecialiseerde partners. Wij houden hierdoor uw project volledig in eigen hand en zorgen voor zo min mogelijk hinder en stilstand binnen uw organisatie. Eventueel voeren wij de werkzaamheden uit buiten de normale werktijden.

Verder zijn wij in staat uw kostbare goederen (tijdelijk) op te slaan in onze beveiligde hal met bovenloopkraan en kunnen wij uw oude installatie eventueel afvoeren.

Neem direct contact met ons op
We horen graag van U.

Dick van Campenhout

Industriële verhuizingen & Kraanverhuur

Referenties

Transport frame Rotterdam <br /> <br />
Transport frame Rotterdam

4 januari 2016
Hijsen en transport kunstwerk <br /><br />
Hijsen en transport kunstwerk

4 januari 2016
Plaatsen zijpaneel <br /> <br />
Plaatsen zijpaneel

4 januari 2016
Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Vertaal de website naar


DutchEnglishFrenchGermanLuxembourgishPortugueseSpanish

Over ons

Bijna 40 jaar is Dick van Campenhout het bedrijf dat gespecialiseerd is op het terrein van Montage en Constructie, Onderhoud, Facilitaire diensten, Poedercoating, Transport en Lichtoplossingen.
Lees meer over Dick van Campenhout Groep.

Vertaal de website naar

Dutch English French German Luxembourgish Portuguese Spanish

Contactgegevens

Dick van Campenhout © 2015 - 2018 - All Rights Reserved  -  Privacyverklaring - info@campenhout.com  -  +31 (0)10 462 74 14  |  Web design door Gers.nl