Nieuws van BBN Connect: Boro in gesprek met Bryan van Campenhout van Dick van Campenhout Groep

Nieuws van BBN Connect: Boro in gesprek met Bryan van Campenhout van Dick van Campenhout Groep

Onderneming(en): Dick van Campenhout Groep

Naam: Bryan Van Campenhout, 41 jaar, wonende te Lansingerland.

Branche en vestigingen: Naast onze specialisatie op het terrein van Montage- en Constructiewerkzaamheden en een afdeling in de Transport- en Kraanwerkzaamheden, hebben wij ook een bedrijf wat actief is op het gebied van Onderhoud, Facilitaire diensten en Led verlichting.
Read more

Vacature: Werkplaats chef (meewerkend) afdeling Montage & Constructie

Wil jij aan de slag als Chef Werkplaats en ben jij in het bezit van leidinggevende capaciteiten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functieomschrijving

Als Werkplaats chef ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in de werkplaats, waar voornamelijk nieuwbouw, herstel- en modificatie werkzaamheden plaatsvinden aan lichte en zware constructies, zoals leuningen, trappen, bordessen, kabelframes, omkastingen, kunstwerken en plaatwerk ect.

Read more

Vacature: Gezocht chauffeur/machinist autolaadkraan met hijsfunctie

Over de functie:

Als chauffeur autolaadkraan (met hijsfunctie) verzorg je dagelijks het transport van bijvoorbeeld constructiewerken, bouwmaterialen, kunstwerken ect.
Wanneer je werkt met de autolaadkraan is het vanzelfsprekend van belang dat je hier heel verantwoordelijk en nauwkeurig mee omgaat.
Daarnaast ben je bereid om alle voorkomende werkzaamheden te kunnen verrichten.

Eisen:

Read more

Vacature: Projectleider / Tekenaar staalbouw (MBO+/HBO)

Vacature: Projectleider / Tekenaar staalbouw (MBO+/HBO)

Opleiding MBO+/HBO staalbouw of werktuigbouwkunde.

Pré met 3D-tekenervaring voor staalbouw en/of staalconstructies
Over de functie

Waaruit bestaan jouw dagelijkse werkzaamheden?

In een team van 40 gemotiveerde medewerkers ben jij in staat om samen, of op zelfstandige basis te werken aan gebouw- en gebouw gebonden staalconstructies, industriële- en offshore constructies, ankerplannen, merkenoverzichten, detail- en werkplaatstekeningen en constructieoverzichten met details. Je werkt in een team of leidt je eigen projecten, dat wil zeggen: doorspreken, voorcalculatie, eventueel…

BEKIJK DE VOLLEDIGE VACATURE HIER

 

Fred op bezoek bij Dick van Campenhout

Fred van FACET – Op bezoek bij Dick van Campenhout groep.

FACET Accountants en Adviseurs​ bracht mij in contact met Bryan van Campenhout​. Bryan is directeur bij een van de mooiste bedrijven van de Waalhaven in Rotterdam, Dick van Campenhout groep! Tijdens ons gesprek vertelde hij over hoe zijn vader het bedrijf startte en hoe hij als kleine jongen het vak in rolde.

Bron “Fred van FACET op YouTube”: https://www.youtube.com/watch?v=z96p4a0devA

12

Over ons

Bijna 40 jaar is Dick van Campenhout het bedrijf dat gespecialiseerd is op het terrein van Montage en Constructie, Onderhoud, Facilitaire diensten, Poedercoating, Transport en Lichtoplossingen.
Lees meer over Dick van Campenhout Groep.

Vertaal de website naar

Dutch English French German Luxembourgish Portuguese Spanish

Contactgegevens

Dick van Campenhout © 2015 - 2018 - All Rights Reserved  -  Privacyverklaring - info@campenhout.com  -  +31 (0)10 462 74 14  |  Web design door Gers.nl