\\ Afdelingen

Al onze kennis en ervaring als constructiebedrijf verdeeld over 5 afdelingen

De Dick van Campenhout Groep biedt een compleet pakket aan gespecialiseerde diensten en producten. Kunnen wij onze expertise inzetten voor uw product of project? U leest het hier.

Ons team van vakkundige en gecertificeerde monteurs voert de montage- en constructiewerkzaamheden uit in onze productieruimte van ruim 10.000 m² in Rotterdam of bij u op locatie. Ook zijn zij snel ter plaatse om storingen en calamiteiten op te lossen.

Montage en Constructie

Dick van Campenhout is gespecialiseerd in het ontwerpen, maken, leveren, monteren en repareren van allerlei constructies en producten waar metalen voor worden gebruikt.

Onderhoud en Facilitaire diensten

Wij (ver)bouwen, renoveren of voeren het onderhoud uit aan uw pand of bedrijfsruimte. Op het gebied van onderhoud en facilitair beheer verzorgen wij de meest uiteenlopende facilitaire diensten.

Poedercoating

Alle (on)verzinkte staalsoorten voorzien wij met een poedercoating van een ondoordringbare laag.
Dit zorgt voor bescherming en een langere levensduur van het object én het ziet er mooi uit!

Transport

Transport

Met moderne, specialistische transport- en hulpmiddelen kunnen wij uw zware en kostbare lasten verplaatsen. Van een enkele machine tot het verhuizen van een complete fabriekslijn.

Lichtoplossingen

Kantoorverlichting, verlichting in fabriekshallen, straat-, portiek- en noodverlichting. Onze experts  helpen u met ieder vraagstuk over verlichting, of maken bespaaroverzichten en lichtberekeningen. 

Onze projecten