\\ Afdeling

Lichtoplossingen

Wij streven ernaar om de beste kwaliteit verlichting te leveren tegen een zo gunstig mogelijke prijs. Dankzij onze goede contacten in deze branche en de nauwe samenwerking met een internationale lichtimporteur, slagen wij daar in.

Vooral op het gebied van kantoorverlichting, verlichting in fabriekshallen, straatverlichting, portiekverlichting en noodverlichting hebben wij inmiddels vele projecten succesvol afgerond. Desgewenst verzorgen wij naast bespaaroverzichten ook lichtberekeningen (Dialux).

Ledverlichting

De energietransitie is een actueel onderwerp, dit zorgt dus ook voor vraagstukken bij klanten. De vele voordelen van ledverlichting hebben eraan bijgedragen dat de vraag naar onze lichtoplossingen de afgelopen jaren flink is toegenomen. Ledlampen verbruiken minder energie, hebben een lange levensduur en bevatten veel minder schadelijke stoffen. U bespaart flink op energiekosten én op de uitstoot van CO2. Een ander pluspunt is dat ledlampen niet warm worden, waardoor ze voor vele doeleinden geschikt zijn.

Heeft u te maken met een vraagstuk over verlichting? Onze afdeling Lichtoplossingen vertelt u graag meer.

Bel of mail ons