\\ Afdeling

Onderhoud en Facilitaire diensten

Heeft u een bouwgerelateerde vraag? Informeer gerust naar de mogelijkheden als u plannen heeft om te (ver)bouwen, renoveren of onderhoud wilt laten uitvoeren aan uw pand of bedrijfsruimte. U kunt dit met een gerust hart aan ons overlaten; wij beschikken over de nodige kennis, deskundigheid en projectervaring. Daarnaast hebben we een uitgebreid netwerk van betrouwbare professionals die wij kunnen inzetten als dat nodig blijkt.

Op het gebied van onderhoud en facilitair beheer verzorgen wij de meest uiteenlopende facilitaire diensten. We doen onderzoek, geven onafhankelijk en deskundig advies en denken proactief mee over uw plannen. Naast het coördineren van de projecten mag u een vlekkeloze uitvoering van ons verwachten. Hieronder vallen onder andere:

  • Huisvesting en verhuizingen
  • Interne verbouwingen
  • Inrichting van kantoren en modelwoningen
  • Onderhoud, reparaties en alle voorkomende werkzaamheden
Dick van Campenhout levert meer dan ondersteuning. Wij richten ons op uw strategische doelstellingen en dragen bij aan de groei van uw organisatie. Vele woningcorporaties, VVE’s, vastgoedbeheerders en gemeentelijke instellingen mogen wij tot onze vaste klantenkring rekenen. Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen voor onderhoud en op facilitair gebied?

Informeer gerust naar de mogelijkheden!

Gerelateerde projecten