Dick van Campenhout uw Montage en Constructie specialist.

De afdeling Montage en Constructie is modern, dynamisch, allround, VCA, CE gecertificeerd  en gespecialiseerd in het maken, leveren, monteren en repareren van vele soorten constructies (trappen, hekken, bordessen, kozijnen, ketels, geluidsomkastingen, etc.) en producten waarbij diverse soorten metalen zoals staal, aluminium, RVS en koper worden gebruikt. Onze ervaren engineers staan voor u klaar om uw offerte met eventuele uitgebreide constructie tekening op een professionele wijze te organiseren  zowel in 2D als in 3D.

Technieken

De werkzaamheden voor bovengenoemde constructies worden uitgevoerd d.m.v. knippen, zetten, ponsen, zagen, lassen, enz. tot het gebruik van uiterst geavanceerde technieken, zoals onze  “CNC gestuurde PTV waterjet”. Dit is een watersnijder waarbij de nieuwste technologieën zijn toegepast die het mogelijk maken om een enorm scala van materialen en modellen te kunnen snijden. Doordat alle gegevens voor deze machines digitaal worden aangeleverd, kunnen wij een snelle productietijd garanderen en is de nauwkeurigheid nog verder toegenomen. Tevens beschikken wij over een plasmasnijder voor het snijden van staal.

Monteurs

Naast de werkzaamheden op onze locatie in Rotterdam, beschikken wij over ervaren, gecertificeerde monteurs die volledig geoutilleerd de montage en constructie ter plaatse kunnen verzorgen en zeer snel ter plaatse kunnen zijn bij storingen of calamiteiten.

Kunstwerken

In toenemende mate worden er o.a. 3-dimensionale beeldende kunstwerken vervaardigd naar het ontwerp en in samenwerking met diverse kunstenaars. Daarnaast voert onze afdeling regelmatig onderhoud en restauratie uit aan kunstwerken in opdracht van diverse gemeenten of stichtingen.

Neem direct contact met ons op
We horen graag van U.

Dick van Campenhout

Montage- en Constructiebedrijf
Afleveradres

Referenties

Vernieuwing ventilatiekanaal Veenendaal
Vernieuwing ventilatiekanaal Veenendaal
4 januari 2016
Afscherming kade <br /> <br />
Afscherming kade

3 januari 2016
Reparatie verwarmingspijp <br /><br />
Reparatie verwarmingspijp

3 januari 2016
Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Vertaal de website naar


DutchEnglishFrenchGermanLuxembourgishPortugueseSpanish

Over ons

Bijna 40 jaar is Dick van Campenhout het bedrijf dat gespecialiseerd is op het terrein van Montage en Constructie, Onderhoud, Facilitaire diensten, Poedercoating, Transport en Lichtoplossingen.
Lees meer over Dick van Campenhout Groep.

Vertaal de website naar

Dutch English French German Luxembourgish Portuguese Spanish

Contactgegevens

Dick van Campenhout © 2015 - 2018 - All Rights Reserved  -  Privacyverklaring - info@campenhout.com  -  +31 (0)10 462 74 14  |  Web design door Gers.nl