\\ Afdeling

Montage en Constructie

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, maken, leveren, monteren en repareren van allerlei constructies en producten waar metalen voor worden gebruikt. Staal, aluminium, RVS en koper. Onze ervaren engineers maken professionele constructietekeningen in 2D of 3D (AutoCAD of Tekla Structures) en u ontvangt een offerte op maat.  

Bent u op zoek naar een maatwerkconstructie voor een trap, hekwerk, bordes of iets anders? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Eersteklas monteurs en machines

Wij investeren voortdurend in de kennis en het vakmanschap van onze gecertificeerde medewerkers. Daarnaast beschikken we over eersteklas materiaal, apparatuur en machines. Denk bijvoorbeeld aan een plasmasnijder voor het snijden van staal en een geavanceerde CNC gestuurde PTV waterjet voor het nauwkeurig snijden van allerlei materialen en modellen. Daarnaast beschikken wij onder andere ook nog over een kantbank, een guillotine en een schaar. Door onze digitale manier van werken kunnen we een snelle productietijd garanderen.

Kunstwerken van metaal

Steeds vaker vervaardigen wij kunstwerken. Dit doen wij in samenwerking met kunstenaars, aan de hand van hun ontwerp. Dit verrassende stuk vakmanschap zetten wij onder andere in voor ruimtelijke, driedimensionale kunstwerken. Daarnaast voeren wij in opdracht van gemeenten, stichtingen en organisaties regelmatig onderhoud en restauratiewerkzaamheden uit aan bestaande kunstwerken.

Bel of mail ons