Wij werken veilig en leveren kwaliteit. Om dat te kunnen waarborgen beschikken we over de volgende certificaten:
VCA-, BHV-, Heftruck- en Hoogwerkercertificaten.

Al onze medewerkers hebben een VCA diploma. Daarnaast beschikken zij allemaal over een heftruck- en een hoogwerkercertificaat. Zo zijn we ons bewust van de gevaren en kunnen we veilig werken. Zowel in de werkplaats als op locatie. Ook zijn we allemaal gecertificeerd als bedrijfshulpverlener EN 1090-1 EXC 2


Sinds 1 juli 2014 is het verplicht om constructiedelen te voorzien van een CE-markering. Dit houdt in dat het productieproces onder een EN 1090-1 gecertificeerd fabrieksprocesbeheersingssysteem (FPC) uitgevoerd wordt. Constructies worden ingedeeld in de executieklassen 1 t/m 4, waarbij 1 van toepassing is op licht belaste constructies met weinig risico en 4 op zwaar belaste constructies met veel risico. We zijn gecertificeerd voor het produceren van constructiedelen tot en met executieklasse 2 (EXC 2).

Hieronder vindt u ons EN 1090-1 certificaat.
EN ISO 3834-2


KIWA gecertificeerd EN 1090De EN ISO 3834 certificering is een internationaal erkend kwaliteitsborgingssysteem voor laswerkzaamheden. Deze norm beslaat alle aspecten die met het lasproces te maken hebben en kent 3 niveaus. In oplopende volgorde: 3834-4, 3834-3 en 3834-2. Laatstgenoemde staat voor uitgebreide kwaliteitseisen van het hoogste niveau. Kwaliteitsborging volgens EN ISO 3834-2 wordt vaak geëist door opdrachtgevers in de on- en offshore, grond- weg- en waterbouw en zware industrie. Daarnaast wordt in andere sectoren steeds meer waarde gehecht aan dit internationaal erkend kwaliteitsborgingssysteem voor het lassen van metalen.
Wij zijn met de laatste procedures bezig om dit af te ronden en zodoende het certificaat te behalen.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Vertaal de website naar


DutchEnglishFrenchGermanLuxembourgishPortugueseSpanish

Over ons

Bijna 40 jaar is Dick van Campenhout het bedrijf dat gespecialiseerd is op het terrein van Montage en Constructie, Onderhoud, Facilitaire diensten, Poedercoating, Transport en Lichtoplossingen.
Lees meer over Dick van Campenhout Groep.

Vertaal de website naar

Dutch English French German Luxembourgish Portuguese Spanish

Contactgegevens

Dick van Campenhout © 2015 - 2018 - All Rights Reserved  -  Privacyverklaring - info@campenhout.com  -  +31 (0)10 462 74 14  |  Web design door Gers.nl